Dogovorite se za termin

zberi Datum & Čas

Your Reservation

{service_name}
{reservation_date}, {reservation_time}

Lokacija

{location_name}

Clients

{reservation_capacity}

Oseba

{employee_name}

Cena

{reservation_price}
Your cart s empty.

Skupaj:

Vaše nformacije

Required fields are followed by *.


Telefonska številka je neveljavna.

Your Order

Coupon

Payment Method

  • Plačilo poravnajte na naš bančni račun. Kot referenco vnesite ID naročila.

    Za nakazilo uporabite naslednje podatke: AGENCIJA KOCKA PRIMA d.o.o. Cesta v Rečico 6, 3270 Laško IBAN SI56 2900 0005 0502 616 dav. 33156085

  • Plačajte s svojo kreditno kartico prek storitve Stripe.

Making a reservation...

Stres – kako vam škoduje?

V zadnjem času je okrog stresa napisanega res ogromno. Veliko je nasvetov, kako se z njim soočiti, kako ga obvladati, ipd. Pa vendar se mi zdi, da moram v osnovi pojasniti, kakšen vpliv ima stres na samo energetsko polje ter posledično na delovanje imunskega sistema in razvoja bolezni, težav, bolečin.

Stres je reakcija celega telesa, ne le naših možganov in lahko povzroča spremembe na vseh organih in celicah. Pri vsakem odzivu na stres se v našem telesu sprožijo biokemične spremembe kot posledica izločanje stresnih hormonov adrenalina in kortizola. Prosti radikali so izredno reaktivne molekule, ki povzročajo poškodbe celičnih membran, mitohondrijev ali genskega materiala celice – DNK. Kadar pride do poškodbe DNK verig, pride do mutacije celice – le ta spremeni svojo lastnost in se obnaša v nasprotju s svojo funkcijo. Številne oksidativne poškodbe celic, ki jih povzročajo prosti radikali se z leti kopičijo in so lahko vzrok prehitremu staranju, vnetjem ter mnogim hudim boleznim.

Stres nam uničuje energetsko polje (auro, bio polje). Več kot imamo stresa v življenju, bolj se nam bio polje uničuje. V njem nastajajo razpoke, ki so na začetku manjše, potem pa s časom nastajajo vse večje. Na delih v bio polju, kjer ni več energetskega polja ali je ta zelo poškodovan, se celice ne obnavljajo več. V teh predelih in seveda v teh razmerah smo potencialna tarča za težave in samo vprašanje časa je, kako dolgo bomo zdržali brez težav/bolezni. Ko je v našem bio polju ravnovesje porušeno, pomeni, da naš imunski sistem (obrambni sistem) ni primerno aktiven. Torej se pravočasno ne vklaplja, ko je to potrebno.

Pri nas lahko bio polje slikamo in opravimo biodiagnostiko. Torej preverimo v kakšnem stanju imamo sploh energetsko polje. Z vrhunsko rusko tehnologijo dr. Korotkova iz St. Petersburga slikamo bio polje ter nato opravimo natančno analizo. Pri takšni biodiagnostiki se vidi, v kakšnem stanju je vaše bio polje ter seveda v katerih predelih/organih ste v prihodnosti najbolj ranljivi.

Vse težave/poškodbe/razpoke v bio polju se lahko “popravijo”. To počnem z bioterapijo po metodi Zdenka Domančića. Uravnoteži se bio polje, doda se vanj energija, izboljša se pretok. Priporoča se, da vsaj enkrat letno opravimo bioterapijo po metodi Zdenka Domančića, da preventivno popravimo bio polje, da do težav sploh ne bo prihajalo…….če so težave v telesu (ali psihi) že prisotne, takrat se priporoča izvajati bioterapijo bolj pogosto.

Zavedajte se pomena bio polja in ne pozabite poskrbeti zanj!!

Avtor:

Dr. Marko Peršič, Holistic Energy Center