Dogovorite se za termin

zberi Datum & Čas

Your Reservation

{service_name}
{reservation_date}, {reservation_time}

Lokacija

{location_name}

Clients

{reservation_capacity}

Oseba

{employee_name}

Cena

{reservation_price}
Your cart s empty.

Skupaj:

Vaše nformacije

Required fields are followed by *.


Telefonska številka je neveljavna.

Your Order

Coupon

Payment Method

  • Plačilo poravnajte na naš bančni račun. Kot referenco vnesite ID naročila.

    Za nakazilo uporabite naslednje podatke: AGENCIJA KOCKA PRIMA d.o.o. Cesta v Rečico 6, 3270 Laško IBAN SI56 2900 0005 0502 616 dav. 33156085

  • Plačajte s svojo kreditno kartico prek storitve Stripe.

Making a reservation...

Bioterapija v Laškem

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića - ordinacija v Laškem

Kako bioterapija po metodi Zdenka Domančića pomaga pri odpravljanju telesnih blokad in vzpostavljanju ravnovesja?

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića temelji na prepričanju, da lahko bioterapevt prenaša življenjsko energijo (ki jo imenuje "vitalna energija" ali "prana") na pacienta z namenom odpravljanja blokad, vzpostavljanja ravnotežja in spodbujanja naravnih procesov samozdravljenja telesa. Terapevt običajno uporablja svoje roke za prenos energije na specifična področja telesa, kjer so prisotne težave ali blokade.

Kdo izvaja bioterapijo?

Bioterapijo po metodi Zdenka Domančića v našem centru izvaja dr. Marko Peršič, ki je licencirani bioterapevt Domančićeve metode in se z bioterapijo profesionalno ukvarja od leta 2012 dalje.

Koliko bioterapij je potrebno?

Pri bioterapiji po metodi Zdenka Domančića se vedno naredijo 4 bioterapije. Vsak dan zaporedoma se naredi ena bioterapija. Vsaka traja 15-20 minut. Med tem časom sproščeno sedite na stolu v ordinaciji.

Opozoriti je potrebno tudi, da bioterapija ni nadomestilo za tradicionalno medicinsko zdravljenje, temveč lahko deluje kot dopolnilna terapevtska metoda. Pred začetkom bioterapije se je priporočljivo posvetovati s svojim zdravnikom, še posebej, če gre za resne zdravstvene težave ali če jemljete zdravila.

Za katere težave in cilje je primerna bioterapija po metodi Zdenka Domančića in kdo bi lahko imel koristi od nje?

Bioterapija je lahko primerna za širok spekter ljudi in se lahko uporablja kot dopolnilna terapevtska metoda za različne težave, izzive ali cilje. Med ljudmi, ki bi lahko imeli koristi od bioterapije, so:

  1. Ljudje s fizičnimi boleznimi ali težavami: Bioterapija se lahko uporablja za lajšanje različnih fizičnih težav, vključno s kroničnimi bolečinami, boleznimi mišično-skeletnega sistema, prebavnimi težavami, težavami s spanjem, migrenami in drugimi boleznimi.
  2. Posamezniki s čustvenimi ali psihičnimi težavami: Bioterapija lahko pomaga pri spoprijemanju s čustvenimi težavami, kot so depresija, tesnoba, stres, žalost, jeza in duševna utrujenost. Pomaga lahko tudi pri izboljšanju splošnega čustvenega počutja in ravnovesja.
  3. Ljudje, ki iščejo alternativne terapevtske pristope: Bioterapija je primerna za tiste, ki iščejo alternativne terapevtske metode, ki se osredotočajo na naravne procese samozdravljenja telesa in duha.
  4. Tisti, ki želijo povečati vitalnost in dobro počutje: Bioterapija se lahko uporablja za izboljšanje splošne vitalnosti, energije in dobrega počutja, ter za spodbujanje naravnih procesov samozdravljenja telesa.
  5. Ljudje, ki se ukvarjajo z osebnostno rastjo in duhovnim razvojem: Bioterapija lahko pomaga pri spodbujanju osebne rasti, razvoja zavesti in duhovne poti, saj omogoča boljše razumevanje sebe in notranjega ravnovesja.
Kje se izvajajo bioterapije po metodi Zdenka Domančića?

Bioterapije po metodi Zdenka Domančića se izvajajo v našem centru pri dr. Marku Peršiču, ki je licenciran bioterapevt Domančićeve metode. Predhodno se lahko naročite po telefonu 041-307-848 ali po elektronski pošti info@bioterapija.si ali preko spletnega obrazca.

Pokličite in si rezervirajte storitev